Breng uw eigen boek uit

Publiceer uw eigen boek

U gaat een boek schrijven?  (of heeft dat al gedaan) Ik Ontwerp en print uw Boek en geef uw boek voor u uit.

Ik verzorg voor u het ontwerp van uw boek inclusief
de belangrijke omslag, maar ook de uitgave van uw  boek, zodat uw boek(en) via alle grote kanalen verkrijgbaar is.
Daarnaast zorg ik voor print ( on demand)  waarbij ik al reeds vanaf 10 exemplaren kan leveren, natuurlijk met perfecte kwaliteit! Drukken enkele  exemplaren  vanaf op specificatie aangeleverde bestanden mogelijk. Deze service is ook ideaal voor studenten die een paper hebben geschreven en deze professioneel willen presenteren.

 

Hoe het werkt

opmaak

U gaat een boek schrijven (of heeft dat al gedaan) en ik ga voor u aan de slag:

Ik vraag een uniek ISBN nummer voor uw boek aan enj adviseer u over de verkrijgbare formaten en uitvoeringen. Ukiest het formaat dat u het meeste aanspreekt.

U levert de tekst gecorrigeerd aan samen met eventuele illustraties/fotos. Natuurlijk kunt u meteen uw eigen idee over de indeling  kenbaar  maken.

Ik ga uw tekst opmaken en de illustraties toevoegen.
Dan stuur ik u de eerste versie toe, die u controleert en mij eventueel met correcties en gewenste veranderingen en dergelijke terugstuurt.
Bent u tevreden dan maak ik het binnenwerk van uw boek klaar om naar de drukker te gaan.

De omslag is natuurlijk heel belangrijk, want dat is wat de lezer het eerste ziet; ik besteed dan ook veel aandacht aan de omslag, om deze  zo aantrekkelijk mogelijk te maken in lijn met de inhoud van het boek.

Druk

Is alles naar u tevredenheid dan gaat het boek naar de drukker en kunt u binnen 10 dagen uw boek in handen houden. Natuurlijk ontvangen we eerst een digitale drukproef die, als er eventueel iets niet helemaal naar wens is, gebruikt kan worden om correcties aan te brengen. Het formaat hebben we bij de opmaak vastgesteld, de uitvoering van het boek kunnen we eventueel nog aanpassen; zo is er de meest populaire paperback die met een glanzende of een matte omslag te verkrijgen is maar er kan eventueel ook nog gekozen worden voor een zgn. hardcover met of zonder omslag. De minimale oplage is 10 stuks. Nabestellingen worden meestal binnen 5 werkdagen geleverd. Oplages tot 250 stuks werken altijd met het print on demand type en worden geprint en niet gedrukt.

Distributie

Als u ervoor kiest om uw boek door mij te laten publiceren dan meld ik uw boek aan en zorg ervoor dat leveranciers zoals Bol.com,Amazon, Barnes & Noble en vele anderen uw boek gaan aanbieden (1 jaar)

De individuele verzending van verkochte boeken  kan ook door mij worden verzorgd en de kosten daarvoor worden berekend  en verrekend per verkocht boek.
Natuurlijk kunt u ook uw eigen bol.com account aanmaken en en uw gedrukte boek zelf te koop aanbieden.

Effectieve manier om uw boek te verkopen is onder andere door een speciale website in te richten met  een betaalmodule zodat men direct uw boek kan bestellen en betalen.

Als ik uw boek heb opgemaakt en gedrukt krijgt u 20% korting op een one page website.

Wat kost het?

Opmaak

Opmaak boek to 200 pagina’s inclusief omslag ontwerp
en eventuele illustraties (door u aangeleverd)

€300 ex BTW

Andere formaten en uitvoeringen, alsmede aanleveren van illustraties op aanvraag

 

Druk

De eenmalige kosten voor drukklaar maken van elk formaat boek
€ 64 ex BTW

Druk per boek is afhankelijk van aantal paginas en uitvoering, maar start vanaf
€ 4,10 ex BTW
per boekje (bij paperback A5 formaat max 100 pagina’s)
minimale afname 10 stuks

Andere formaten en uitvoeringen op aanvraag

Distributie

Dit is een service die door ons wordt gekleverd ,vooral voor de online verkoop: Amazon internationaal, Barnes & Noble Bol.com en heel veel anderen.

Deze distributie kost jaarlijks slechts 19,95 ex BTW
Uw boek is wereldwijd te verkrijgen en elk verkocht boek wordt door de verkoper via Print on demand meteen naar de koper verstuurd, u krijgt per boek een vooraf afgesproken fee.

Wij kunnen u helpen bij het opzetten van uw eigen BOL.com account of wij verzorgen voor u de verzending en afrekening waarvoor wij een fee van 10% per verkocht boek vragen.

Call Now