Voordelige ZZP website

Klein of groot, uw bedrijf  heeft meer kans om gevonden te worden als u een eigen website heeft:

  • Uw website zorgt voor extra omzet E-commerce is nog steeds enorm in opkomst, consumenten kopen elk jaar meer producten online. Op de zakelijke markt stijgt het volume van online afgehandelde transacties zelfs nog sneller. Met een webshop kunt u uw klanten ook online van dienst zijn.
  • Uw website stelt u in staat uw klantenkring te vergroten. Geen enkel serieus bedrijf kan tegenwoordig nog zonder eigen website. Potentiele klanten zullen u overslaan als ze u op internet niet kunnen vinden.
  • Uw website is het online visitekaartje van uw bedrijf. Het biedt een mogelijkheid voor een laagdrempelige vorm van eerste contact, die potentiele klanten in staat stelt zich een beeld over uw bedrijf te vormen. Dit kan de beslissing om zaken met u te gaan doen aanzienlijk vergroten.
  • Uw website vergroot uw kansen om gevonden te worden
  • Uw website kunt u simpel koppelen aan sociale media campagnes.
  • Uw website zorgt dat u dag en nacht bereikbaar en toegankelijk bent. Bezoekers krijgen op een interactieve manier de informatie die zij zoeken zonder aanwezigheid van u of uw medewerkers.
  • Uw website zorgt voor inzicht in uw klanten. De resultaten van een website zijn meetbaar. statistieken kunnen u precies vertellen hoeveel bezoekers er op uw website zijn geweest, welke pagina’s ze hebben bekeken en bijvoorbeeld welk percentage van uw bezoekers een offerte hebben aangevraagd.

Wij leveren u een prima website met alle mogelijkheden om te groeien.

Onze ontwerpen voldoen aan de laatste eisen zoals:

RESPONSIVE DESIGN

Tegenwoordig een vanzelfsprekendheid dat een website responsive is en daardoor optimaal werkt op alle apparaten en schermen.

SERVICE EN ONDERHOUD

Na het online gaan van de website is de service en het onderhoud drie maanden inbegrepen. Na die periode is het verstandig deze service voort te zetten.

VEILIGHEID

Niet onbelangrijk in deze tijden is de beveiliging van de website. Die moet gewoon uitstekend zijn. Standaard wordt de website voorzien van een o.a. een  backup mogelijkheid, sterke wachtwoorden en een SSL certificaat..

SEO

SEO staat voor zoekmachine optimalisatie waardoor de website goed wordt geindexeerd in zoekmachines als Google en daardoor beter wordt gevonden.

Lease uw site!

Wij bieden u de mogelijkheid om uw nieuwe website te leasen tegen vaste lage maandelijkse kosten inclusief onderhoud en service.
Uw voordeel: meteen online zonder investering – vaste maandelijkse  kosten – uw site altijd up to date – tijdsbesparing Een standaard 5 pagina website (geen shop) least u al voor 19,95 euro ex BTW per maand (fair use maandelijks 1 pagina toevoegen of vernieuwen)  contractduur 24 maanden.

 

5 page website ontwerp-bouw- hosting-inclusief 3 maanden onderhoud:  250 euro ex BTW

vraag hier uw  vrijblijvende offerte aan

Website design & Hosting

Snelengoedkooponline.nl

Iedereen een top website!

Album mastering vanaf 150 euro ex BTW

500 CD in wallet 430 euro ex BTW

Producten

Call Now