Music

Studio services: Opname, Mix en Mastering. Topkwaliteit  betaalbaar!

Mastering

Nu met 1 jaar Gratis distributie op iTunes, Spotify e.v.a! (album mastering)

Wij masteren jouw mix zo dat hij uit de speakers knalt en absoluut Radio ready is.
Musictrades Mastering zal jouw productie volledig online masteren.
Groot voordeel hier is dat je, zonder tijdsdruk, het resultaat van de  mastering  in je eigen omgeving kan beoordelen alvorens je feedback geeft. Zo komen wij samen met onze klanten altijd tot het beste resultaat en dat is wat telt.
Ben je helemaal tevreden over de mastering  dan leveren  wij de master als DDP file af.
Een DDP file-set biedt voor de exchange van masters een uitkomst omdat het exact gelijk is aan de uiteindelijke CD. Het behoud ook de originele tijdcodes, CD-Text, ISRC en EAN codes.
Daarnaast heeft de DDP file een Data check zodat altijd alle data behouden blijft, wat vooral belangrijk is als de Master wordt opgeladen op ftp servers en dergelijke.

Album Mastering 200 euro ex BTW (altijd gratis proefmaster van een song)

Single track mastering 35 euro ex BTW

Contact

Call me on Skype

 

Opname en Mixen

Musictrades werkt nauw samen met de E sound Studio’s in Weesp:

De E-sound studio is ontstaan vanuit de Dutch Record Company (DURECO) studio’s, dat tussen 1973 en 1999 actief was. Vanaf 1999 tot en met 2012 was E-sound Studio de muzikale thuisbasis van vele musici en projecten. In 2012 werd echter besloten voor de wederopbouw van de studio in een nieuw gebouw (dat lag gelukkig in dezelfde straat). Hoewel de belangrijkste opname faciliteiten in de nieuwe studio sinds 2014 weer operationeel zijn, opent de studio in volle glorie met de vintage uitrusting in 2016.

Tijdens de bouw op de nieuwe locatie is grote zorg genomen om het vintage gevoel van de oude studio te behouden. Het doel was niet het maken van een steriele opname omgeving, maar om een warme en uitnodigende plek te maken om het beste uit de muzikanten naar voren te brengen. Een belangrijk deel uit dit proces was om een deel van het interieur van de oude studio mee te nemen. Dus wanneer je in de studio komt, zul je op hetzelfde tapijt lopen en met dezelfde microfoons opnemen, zoals duizenden artiesten dat voor u hebben gedaan. Tegelijkertijd heeft de bouw ons de mogelijkheden gegeven om naast alle vintage aspecten ook het gemak van moderne technologie toe te passen.

Kortom: E-Sound studio’s biedt u een grote opnameomgeving voor de hele band met de warme vintage feel en de flexibiliteit van moderne technologie.

Dagprijs inclusief technicus 499 euro ex BTW

Boek de studio via Musictrades en ontvang onze Music voucher t.w.v € 50,00 aan diensten (direct te gebruiken!)

Contact

Call me on Skype

 

 

CD Replication/persing

500 cd’s in Cardboard Wallet full color

                   € 430 ex BTW

Contact us here

Nu ook Low budget website bouw en Hosting

99 euro 5 pagina website budget versie

klik hier

Call Now