Boek schrijven – ontwerp druk en uitgave

U gaat een boek schrijven?  (of heeft dat al gedaan) Musictrades Ontwerpt en print uw Boek en geeft uw boek voor u uit.

Wij verzorgen voor u het ontwerp van uw boek inclusief
de belangrijke omslag, maar ook de uitgave van uw  boek, zodat uw boek(en) via alle grote kanalen verkrijgbaar is.
Daarnaast zorgen wij voor print( on demand)  waarbij wij al reeds vanaf 1 exemplaar kunnen leveren, natuurlijk met perfecte kwaliteit! Drukken enkele  exemplaren  vanaf op specificatie aangeleverde bestanden mogelijk. Deze service is ook ideaal voor studenten die een paper hebben geschreven en deze professioneel willen presenteren.

schrijf uw boek en wij maken op drukken en publiceren

boek schrijven
Werkwijze

U gaat een boek schrijven (of heeft dat al gedaan) en wij gaan voor u aan de slag:

Wij vragen een uniek ISBN nummer voor uw boek aan.

Wij adviseren u in de verkrijgbare formaten en u kiest het formaat dat u het meeste aanspreekt.
Vervolgens levert u de tekst gecorrigeerd aan samen met illustraties/fotos. Natuurlijk kunt u meteen uw eigen idee over de indeling  kenbaar maken.
Wij gaan uw tekst opmaken en de illustraties toevoegen.
Dan sturen wij u de eerste versie toe, die u controleert en ons eventueel  correcties en gewenste veranderingen en dergelijke doorgeeft.
Bent u tevreden dan maken we het binnenwerk van uw boek klaar om naar de drukker te gaan.

De omslag is natuurlijk heel belangrijk, want dat is wat de lezer het eerste ziet; wij besteden dan ook veel aandacht aan de omslag, om deze  zo aantrekkelijk mogelijk te maken in lijn met de inhoud van het boek.
ook de omslag wordt in nauwe samenwerking met u gemaakt, in verschillende fasen van het ontwerp zullen wij ude resultaten toesturen voor beoordeling, op- en aanmerkingen en uw uiteindelijke goedkeuring.

Is alles naar u tevredenheid dan gaat het boek naar de drukker en kunt u binnen 10 dagen uw boek in handen houden.

Als u ervoor kiest om uw boek door ons te laten publiceren dan melden wij uw boek aan bij Centraal Boekhuis  ( 1 jaar) en zorgen ervoor dat leveranciers zoals Bol.com,Amazon, Barnes & Noble en vele anderen uw boek gaan aanbieden (1 jaar)

De individuele verzending van verkochte boeken  kan ook door ons worden verzorgd en de kosten daarvoor worden berekend  en verrekend per verkocht boek.

 

 

 

 

 

 

 


Wat kost het?

Voorbeeld
Boek tot 250 pagina’s dik, zwart/wit druk inclusief   layout en omslagontwerp en  ISBN nummer en aanmelding Centraal Boekhuis (1 jaar) 50 stuks geprint, voorraad beheer en aanmelding diverse sites.  799,00 euro ex BTW

Vooraf kunnen wij u de prijs per boek offreren aan de hand van de door u aangeleverde specificaties kleur of zwart/wit, formaat, aantal pagina’s hard cover enz.)
Vraag uw offerte  aan en ontvang een  voucher van 50 euro aan diensten (direct inwisselbaar)

Nabestellingen kunnen vanaf 1 exemplaar!

Print only

Natuurlijk kunnen wij uw boek ook alleen drukken vanaf 1 exemplaar! Uw levert ons de drukklare bestanden aan en wij verzorgen een perfecte print. U betaald eenmalig de instelkosten a € 60 euro ex BTW daarna kunt u uw boek per stuk bij ons bestellen of per 10 , 20 enz.  Een boek met een formaat van 23 x 15 cm 250 paginas  4 kleuren interieur en omslag kost bij 1 stuks  13,50 ex BTW bij 50 stuks 9,95 ex BTW per stuk.

Ook hier bestaat de mogelijkheid om uw boek in de internationale winkels aan te bieden (Amazon, Barnes & Noble e.v.a) voor slechts 24 euro ex BTW per jaar.
Aansluiting bij 
Centraal Boekhuis  ook mogelijk: minimale voorraad 20 stuks en jaarlijkse bijdrage van 49 euro ex BTW

Bel ons of vul het formulier in

Call Now